Skrapa lotter online

Den första oktober 2010 införde Svenska Spel en åldersgräns på att man nu måste vara 18 år för att få köpa sig en skraplott. Något som fått stor kritik.
 

Många börjar likna detta med att man som sjuttonåring ska stå utanför en butik och att en äldre ska gå in för att köpa lotten till personen, som om det vore alkohol. Att handla en lott kommer aldrig att kunna vara som att beställa en öl eller liknande. Och om man försöker leta efter statistik på att fler unga blev spelberoende när de fortfarande hade chansen så kommer man att få leta länge då det med största sannolikhet inte finns någon sådan forskning. Men, nu när fler och fler vänder sig till linternet för att spela så kan man där även spela på lotter. Och av ett större utbud.

Fler vänder sig mot internet

På grund av detta förbud och på grund av att ett större utbud så har nu allt fler börjat se potentialen med att spela spel online och där vinna pengarna. Att spela skraplotter online har ökat i popularitet och chanserna till vinst är stora. Då en vinståterbetalning på Triss endast är 50 % så är den ungefär 80 % när det kommer till lotter online. Det finns även sajter som har att du kan vinna 10 miljoner på direkten efter bara ett skrap! Det gör att det pirrar till lite.

Och har du tröttnat på den gula Trissen så finns det även ett större och spännande utbud online med roliga skrap. Men, självfallet ska du enbart spela med pengar du vet att du kan råka bli av med. Och undvik att spela om du spelar för att vinna tillbaka pengar. Då är det bättre att sluta och ta en kopp kaffe och göra något annat.