Neumar anordnar pokerturnering

Neumar anordnar pokerturnering

Neumar är den otroligt kände och populära fotbollsspelaren från Brasilien. Men han är även en grym pokerspelare och tillsammans med Pokerstar anordnar de nu en pokertävling där intäkterna går till välgörenhet.

76217-poker-signNeumar. En man många har åsikter om. Lite som Zlatan – fast ändå inte. Han är en otroligt grym fotbollsspelare, men har även en fallenhet för att spela poker. Som många idrottspersonligheter har. Kanske måste vill lägga in ett stycke i vårt inlägg om pokerns historia, att det nu blir allt mer populärt och stora personligheter nu väljer att vara lyfta spelet? Tidningen Aftonbladet skriver om att han blivit värvad till Pokerstars och han kommer att spela i BSOP, alltså Brasiliens serie av Poker som WSOP. Men nu på söndag kommer det att ske en välgörenhetsturnering innan för att samla in pengar till utsatta barn i Brasilien.

”Neymar Jr Charity Home Game, som den heter, kommer att ha ett inköp på 1 000 dollar, motsvarande 8 500 kronor, och alla intäkter går till välgörande ändamål.” (läs mer)

Fantastiskt är det när stjärnor ställer upp och engagerar sig för att skapa förändring och förbättring. Neumar kommer att vara med i tävlingen och spela mot många av hans fans, vilket kommer att bli otroligt kul att bevittna. Välgörenhetsorganisationen Neymar Jr Institur bildades förra året och man hoppas på att det kommer komma in mycket pengar och att det kommer att bli en bra dag och även ett återkommande event.